- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadam4
tag
válasz
Sk8erPeter #6837 üzenetére
Sikerült megoldanom, már működik localhoston is szépen.
A probléma oka, hogy cooki beállítás előtt valóban más is volt, méghozzá az index.php-ban.
Átírtam egy picit, így lett egy cookie.php, amiben külön megírtam mikor kell cookie-t beállítani és mikor nem, és ezt a fájlt rögtön be is töltöm az index.php elején, ha szükség van rá. és így akkor működik már localhoston és tárhelyen is egyaránt.
Korábban csak az zavart be, hogy tárhelyen meg működött, de mindegy, legalább tanultam belőle, hogy a setcookie() előtt mi lehet és mi nem.Akik pedig segítettek tanácsaikkal itt az oldalon, azoknak pedig nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest