Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #6341 üzenetére
Szerintem speciel az "1985. 08. 27." pont nem egy érvényes dátum, amit megeszik az strtotime függvény.
"1985 08 27" - ez sztem megint nem érvényes dátumformátum, így jogosan dobja a kivételt.
Mellesleg így elsőre nekem úgy tűnik, hogy a könyv az OOP-s részt kezdőknek feleslegesen elbonyolítja, mert így csak nézel, hogy mi a bré van...
Én annak idején C++-ból értettem meg elég jól az OOP-t, elsőre ilyen magic függvényekkel "varázsolni" fura lett volna, tuti nem vágtam volna elsőre, mi a pálya. Így utólag belátom, hogy ezek könnyíthetik a melót, de elsőre érdemes sztem a hagyományos módszerekkel tisztában lenni, hogy értsd, de ez mondjuk csak egyéni vélemény.Ezért fura a könyv felépítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest