Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
Sziasztok.
Egy érdekes anomália jött elő az este és már kezd
hangulatom lenni.Egész eddig wampot használtam békében, nyugalomban. Kis keretrendszeremet fejlesztgettem és azt kezdtem észrevenni, hogy bizonyos táblákat(14ből 2) nem tudok megnézni phpmyadminban, Böngészőm fejemhez vágta, hogy Connection was reset.
Gondoltam én, velem nem szórakozik semmi, rakok fel egy EasyPHP-t is. Beállítom, működik is. Nem kelik el 2 perc, ugyan azt tapasztalom. Ugyanakkor PHPból kiadott lekérdezések probléma nélkül futnak.
A Connection was reset rendszerint akkor jön elő phpMyAdmin esetében, ha egymás után két lekérdezést(lapot váltok) hajtok végre gyorsan.
Találkozott valaki efélével?
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hangulatom lenni.