- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Házimozi belépő szinten
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
Sziasztok.
Egy érdekes anomália jött elő az este és már kezdhangulatom lenni.
Egész eddig wampot használtam békében, nyugalomban. Kis keretrendszeremet fejlesztgettem és azt kezdtem észrevenni, hogy bizonyos táblákat(14ből 2) nem tudok megnézni phpmyadminban, Böngészőm fejemhez vágta, hogy Connection was reset.
Gondoltam én, velem nem szórakozik semmi, rakok fel egy EasyPHP-t is. Beállítom, működik is. Nem kelik el 2 perc, ugyan azt tapasztalom. Ugyanakkor PHPból kiadott lekérdezések probléma nélkül futnak.
A Connection was reset rendszerint akkor jön elő phpMyAdmin esetében, ha egymás után két lekérdezést(lapot váltok) hajtok végre gyorsan.
Találkozott valaki efélével?
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest