- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy a HTML+CSS mellé nagyon nem ártana, ha megtanulnám a PHP+MySQL kombót is, mert rengeteg jó dolgot lehetne csinálni benne, csak nem tudom, hogy hogyan.
Ehhez keresnék egy megfelelő könyvet (átnéztem a kezdőposztban lévő felsorolást is), megfelelő alatt azt értem, ami lehetőleg friss, releváns kiadvány, egy abszolút kezdő is megtanulhat belőle annyit, hogy utána magától is elboldoguljon és képes legyen önállóan felépíteni egy webes programot, pl tartalomkezelő rendszert vagy akár egy hírlevélküldő alkalmazást. Persze azt gondolom hogy egyetlen könyvből ennyi mindent nem lehet elsajátítani, viszont szeretnék egy képet kapni, hogy mégis milyen könyveken kéne átrágnom magamat.
Könyvből amit ajánlottak nekem az az Agyhullám: PHP és MySQL és a PHP5 24 óra alatt című kiadvány, bár erről hallottam már pár embertől, hogy annyira nem jó. (Pl hibás mintakódok.)
Gondolkodok tanfolyamon is, noha ez egy nagyobb befektetés, éppen ezért szerintem ennek úgy van értelme, ha az alapokkal már tisztában van az ember, akkor a komolyabb feladatokat már egy tanfolyam keretében tanulhatná meg. Ismer valaki ilyen helyet? Ahol tanítanak is (tudást adnak át) a pénzemért és nem csak a lehúzás megy?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi haladó szinten
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Linux Mint
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest