- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Nekem így mondhatjátok. Azt se tudom hova, mi helyére illeszem be. Azt hittem ez csak 2 perces munka lesz, de már látom, hogy nem. Nekem meg most nincs időm órákat esetleg napokat eltölteni azzal, hogy áttanulmányozzam az egész kódot. Webprogramozáshoz nem értek és egyelőre nem is nagyon szándékozom belemélyedni, mert nincs annyi időm rá amennyit szeretnék. Csak az oldalamat szerettem volna kicsit fejleszteni ezzel.
Azért köszönöm a segítséget midenkitől!
szerk: De még azt megkérdezném, hogy meg lehet-e azt oldani ingyenes tárhelyen, hogy mindenféle bejelentkezés nélkül fel lehessen tölteni akár 200MB-os fájlokat is böngészőn keresztül? Mert a fentebb említett script olyan 4-5MB-nál többet nem enged feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest