- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Nekem így mondhatjátok. Azt se tudom hova, mi helyére illeszem be. Azt hittem ez csak 2 perces munka lesz, de már látom, hogy nem. Nekem meg most nincs időm órákat esetleg napokat eltölteni azzal, hogy áttanulmányozzam az egész kódot. Webprogramozáshoz nem értek és egyelőre nem is nagyon szándékozom belemélyedni, mert nincs annyi időm rá amennyit szeretnék. Csak az oldalamat szerettem volna kicsit fejleszteni ezzel.
Azért köszönöm a segítséget midenkitől!
szerk: De még azt megkérdezném, hogy meg lehet-e azt oldani ingyenes tárhelyen, hogy mindenféle bejelentkezés nélkül fel lehessen tölteni akár 200MB-os fájlokat is böngészőn keresztül? Mert a fentebb említett script olyan 4-5MB-nál többet nem enged feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest