- Milyen TV-t vegyek?
- HP notebook topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #5527 üzenetére
Egyelőre ezzel a kóddal az a gond, hogy úgy tűnik, a view létrehozásánál már problémázik azon, ha duplikálva van egy mező, erre ezt dobja:
#1060 - Duplicate column name 'kep_id'
Tehát a "kep_id" mező a problémás, de gondolom a "kutya_id" mezővel is problémája lenne, mert az is kétszer szerepel (van egy tábla a kutyák adatainak (név, stb.), és van egy külön a képeiknek, valamint van egy összerendelő tábla, ami ezeknek az azonosítóit összekombinálja; ezenkívül van még egy külön tábla a törzskönyveknek - de van olyan eset, hogy a törzskönyvre nincs szükség).
Hogyan tudnám megoldani? Alias-t használnék, de nem tudom, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy minden mezőt kiválasztok, de egyes mezőknek más nevet adok a lekérdezésnél.
Vagy ezt csak az összerendelő táblában lévő mezők átnevezésével lehet megoldani?A "tárolt eljárás" alatt mit értesz?
---
(#5534) omega88: most nincs ötletem, az fsockopen()-t még nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest