- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sk8erPeter nagyúr válasz  Tele von Zsinór

üzenetére Tele von Zsinór

üzenetéreEgyelőre ezzel a kóddal az a gond, hogy úgy tűnik, a view létrehozásánál már problémázik azon, ha duplikálva van egy mező, erre ezt dobja: 
 #1060 - Duplicate column name 'kep_id'
 Tehát a "kep_id" mező a problémás, de gondolom a "kutya_id" mezővel is problémája lenne, mert az is kétszer szerepel (van egy tábla a kutyák adatainak (név, stb.), és van egy külön a képeiknek, valamint van egy összerendelő tábla, ami ezeknek az azonosítóit összekombinálja; ezenkívül van még egy külön tábla a törzskönyveknek - de van olyan eset, hogy a törzskönyvre nincs szükség).
 Hogyan tudnám megoldani? Alias-t használnék, de nem tudom, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy minden mezőt kiválasztok, de egyes mezőknek más nevet adok a lekérdezésnél.
 Vagy ezt csak az összerendelő táblában lévő mezők átnevezésével lehet megoldani?A "tárolt eljárás" alatt mit értesz?  --- (#5534) omega88: most nincs ötletem, az fsockopen()-t még nem használtam.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- sziku69: Szólánc.
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő