Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Hisense LCD és LED TV-k
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #5459 üzenetére
Most a böngészőfüggetlenséget úgy értettem, hogy arra voltam kíváncsi, az /index cím automatikus KIEGÉSZÍTÉSE az /index.php-re hol történik (még .htaccess nélkül!! tehát hozzábiggyeszti a php kiterjesztést automatikusan! és így a /index beírására nem az index könyvtárat, hanem az index.php FÁJLT nyitja meg) - nyilván ez szerveroldali dolog (nem böngészőtől függ).
Pont emiatt van a problémám, egyelőre NEM a .htaccess miatt, mert ha az egyáltalán nincs is a könyvtárban, akkor is megtörténik a kiegészítés (.php-re) - esetemben emiatt a /contact paramétert a .htaccess segítségével sem tudtam átadni GET paraméternek, mert automatikusan a /contact.php fájlt nyitja meg.
Ennek megoldására voltam kíváncsi, hogy a contact.php fájl átnevezése helyett (pl. ha átnevezem contact222.php-re, akkor csak a /contact222 cím beírásának hatására fog megnyílni ez a fájl, a /contact-re nem) - van-e más megoldás, és hogy pl. Apache-nál ez az automatikus kiegészítés konkrétan miből ered.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest