- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #4962 üzenetére
"Azért van ott az ob_start() mert már megszoktam a használatát, akár milyen kicsi is a program használom."
Csak akkor használd, ha nagyon muszáj, mert egyébként nagyon rossz programozási gyakorlathoz vezethet, és más számára is kevésbé áttekinthető a program.
Ezenkívül tök felesleges ott alkalmazni, ahol egyáltalán nincs rá szükség (pl. nem akarsz az output után még átirányítani header()-rel), na meg ellenkezik az MVC-szemlélettel.
(Egy szóval: gányolás!)
"Miért baj echo-zni a statikus dolgokat?"
Felesleges lassítani a megjelenítést, ha gyorsabb is lehet. És megint csak az átláthatóság..."így olvastam a leírásokat a neten"
A net tele van szeméttel...--
Geshi-vel kapcsolatban: már eleve az example.php sem megy? Nem néztem bele a kódjába, de elvileg nem kéne, hogy baja legyen magasabb számú PHP-verziókkal, de esetleg adhatnál neki egy próbát, hogy kipróbáld korábbival, mint az 5.3.0. Bár szerintem valahol máshol lesz a hiba.
A MySQL-rész NÉLKÜL is kipróbáltad már a kódodat? Ha anélkül sem megy, akkor nem az adatbázissal hozható kapcsolatba, legalább akkor ezt ki lehet zárni.Szerk.: ja, amúgy a kódodban az hibás, hogy a megjelenítés során is escape-elve jelennek meg az idézőjelek, aposztrófok és egyéb speciális karakterek (pl. echo \"valami\"
. Ettől függetlenül működik, csak rosszul jelenik meg a kód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Formula-1
- Nintendo 3DS és DS topic
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest