- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nekem is nagyon tettszik, csak még sokat kell gyakorolnom illetve, még többet olvasni róla.
Szépen alakul a katalógus oldalam, egyre több feature van benne.
De még mindig nem érzem úgy, hogy na most már kész vége, kicsit lehet pihenni, nincs megállás, sok melóm van vele, amit lehet, hogy egy tapasztalt megcsinálta volna 2 nap alatt az oldalt, de ez van ...
A gyakorlásból lehet a legtöbbet tanulni.
Nekem meg csak tanítják a programozást meg az algoritmus készítést, de nem igazán ragad rám semmimás: tud valaki valami jó cikket a rövid url-ekkel kapcsolatban? szájbarágós érdekelne
Azt már tudom, hogy a .htaccess fájlt kell a cél érdekében szerkeszteni, viszont elég sok kérdés felmerült bennem pl ékezetes karakterek, mélység stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest