- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Hővezető paszták
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
egyjotakaro2 #4229 üzenetére
Nem az egyenlőségjel okoz problémát, hanem az idézőjel helytelen használata.
2 megoldás van:
1.) escape-eled az idézőjelet:
echo "<b>Nev:</b> <a href=\"viewprofile.php?viewprofile=$username\" target=\"_parent\">$username</a>" ;2.) Sima aposztrófot használsz az idézőjel helyett a sztring egységbe foglalására, csak ilyenkor arra kell figyelni, hogy a $username nem helyettesítődik be, de erre nagyon egyszerű megoldás a hozzáfűzés:
echo '<b>Nev:</b> <a href="viewprofile.php?viewprofile=$username" target="_parent">'.$username.'</a>' ;
Szerintem az utóbbi átláthatóbb. De egyéni ízlés kérdése.
Kezdetben sokáig használtam az első módszert, aztán rájöttem, hogy az utóbbi számomra sokkal kényelmesebb és átláthatóbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest