Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #3774 üzenetére
Oké.
Az igaz, hogy nem szabad keverni a kettőt, de én pl. megmondom őszintén, nem tudom, hogy PHP-vel való megoldás esetén hogy lehetne elkerülni azt, hogy pl. a <title> rész úgy változzon, hogy nincs benne legalább egy <?php echo $title; ?>, vagy ehhez hasonló...
(JavaScripttel is meg lehet oldani a címváltoztatást, és akkor nem kell belerakni, de itt most a PHP-s megoldás a kérdés.) Gondolom ez nem igazán elkerülhető. De itt nyilván arra gondoltál, hogy akkor a szükséges feltételvizsgálatokat, változók beállítgatását meg hasonlókat végezzem el még a <html> kiíratása előtt, ne a kiíratás közben, ugye? Mert akkor egyetértek, de az előbbit tényleg csak azért írtam meg úgy, ahogy, hogy látható legyen, mit miért teszek be oda, ami esetleg teljesen kezdőnek nem triviális.
Amúgy az include-olásokra vonatkozó feltételvizsgálatokat szerintem nem mindig kell elválasztani, mert adott esetben épp akkor lesz nehezebben áttekinthető a kód, nem? Legalábbis gondolom a betöltés gyorsaságán vagy a script lefutásán semmit nem javít, ha esetleg már az elején megvizsgálgatom, hogy melyiket is kéne include-olni (pl. ha egy $_GET változótól teszed függővé). De cáfolj meg, ha nem így van.
(nekem is bőven van még mit tanulnom, én is kezdő vagyok, ezért jó, ha ezeket elmondjátok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest