- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Köszi a választ mindenkinek !
A legfontosabb formnál (webáruházban ez küldi el a rendelést) megoldottam a dolgot,
úgy hogy a rendelés sikeres elküldése után kiürítem a kosarat, a post-os adatok feldolgozása előtt viszont most már azt is megnézem, hogy nem-e üres a kosár és ha üres, akkor hiába jött post data...
A többi formnál még megoldásra vár a dolog, lehet, hogy megpróbálok beállítani egy session változót a sikeres első post után...
más: kellene egy olyan sql, ami minden rendelés után kitörli a régi kosarakat (ami 1 napnál régebbi)...szóval van az adatbázisban egy datatime mező és ez alapján kellene egy olyan delete, ami csak azokat törli amiket kell...tudom ez elvileg másik topic, de van összefüggés
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest