- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Nem hinném, hogy a kódban van hiba. Ugyanis végig fut hibátlanul, szimplán skippel részeket mivel nem teljesül (üres) a $nodes változó.
Nincs logban, se sehol hiba egyszerűen a query nem találja az elemeket, hiányzik a dom-ból az összes.PHP verziók:
- local 7.4.19
- szerver 7.4.33
.ini ugyan az.Nem hinném, hogy ajax adja hozzá oldal betöltésnél, de még az is lehet. Gondoltam rá, de végülis nem mentem utána.
Mint írtam, postmaster és local is hibátlanul megtalálja az elemeket. Egyedül a szerveren nem jó valami. De kifogytam az ötletekből. Minden leszűkítettem, ez maradt. HTML ami visszaad local, szerver ugyan az, kivéve, hogy a szerveren a nofollow attr elemek hiányoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest