- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Raspberry Pi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Valahogy nem áll össze nekem a dolog.
Mondjuk régen foglalkoztam már PHP programozással.
Ezzel a minta kóddal dolgozom most fel az adatbázis.$result = pg_query($query);
$i = 0;
echo '<html><body><table border=\"0\"><tr>';
while ($i < pg_num_fields($result))
{
$fieldName = pg_field_name($result, $i);
echo '<td>' . $fieldName . '</td>';
$i = $i + 1;
}
echo '</tr>';
$i = 0;
while ($row = pg_fetch_row($result))
{
echo '<tr>';
$count = count($row);
$y = 0;
while ($y < $count)
{
$c_row = current($row);
echo '<td>' . $c_row . '</td>';
next($row);
$y = $y + 1;
}
echo '</tr>';
$i = $i + 1;
}
pg_free_result($result);
echo '</table></body></html>';
// Closing connection
pg_close($dbconn);Azt értem, hogy hogy jön létre a fejléc és hogy írja ki.
Azt is, hogy hogyan írja ki a sorokat.
De gondolom valahogy máshogy kellene meg oldanom, hogy mondjuk az egyik cella értéke egy JSON tömböt tartalmaz a másik nem(egy egyszerű dátum vagy egy decimal érték).
Azt is értem, hogy mondjuk az fc_count értéke ha 2 vagy 3 akkor egy másik cellának az értékét máshogy kell manipulálni.
De a kódban ezt hogy tudom meg valósítani, erre tudna valaki egy kis egyszerű kód részletet mutatni, ami alapján én tovább manipulálom a kódomat?Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest