Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen TV-t vegyek?
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mini PC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Redisnek nincs saját topic-ja, de talán itt tudni fogja valaki.
Redis alatt van(nak) kulcsok. Ki szeretném íratni, milyen tartalom tartozik hozzájuk, de csak (nil) jön vissza "mget *"-ra. Apache/php redis alatt tárolja a session-öket, nagy halom anyagnak kell a kulcshoz tartoznia, ki van csukva, hogy semmi se legyen benne. Redis doksi olyan barátságtalan, hogy nem találom az okát, mit néztem el.
Ha bármit számít a háttér, session hibám van, és nyomozom az okát. Elvileg session változókra kiadott unset()-ek után azoknak nem kellene létezniük, és mégis léteznek. Hogy miért, még nem tudom. Valami nagyon alapvető dolgot elnéztem a redis-re bízott session kezelést illetően. Ha véletlenül valaki csípőből tudja, szóljon rám!
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest