Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Egy elég összetett kérdésem lenne
Már lassan végig érek mindenen, ami kellene nekem, egy működő REST API-hoz
-SlimFramework
-Respect Validation
-Middleware
-JWT authentication
-notORM DBDe viszont nem tudom, hogyan tudnék ebből kihozni clean codot, hozzáteszem, hogy eddig nem is figyeltem annyira erre, ezért illene már megtanulni, ebben tud valaki segíteni?
Sok tutorialt néztem, eltérő módon oldották meg a dolgokat, pl valamelyikben egy mappát hoztak létre, gyakorlatilag mindennek egyet, bár abban is volt egy controller osztály, és az is elég sok kódot tartalmazott
A másik amit még ismerek, ez a Skeleton, ott ugye csinál magától egy src mappát abban dependencies,middleware,routes,és setting php fájlokkal, de ha sok az endpointom akkor ebben is rengeteg kód lesz, vagy ez nem gond? Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest