Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickrivers
csendes tag
Hali mindenkinek!
1.)
Most kezdtem ismerkedni a PHP kódolással (hobbi) és érdekelne, hogy mit is jelent pontosan a ";" . Próbáltam utánakeresni és azt találtam, hogy a pontosvesszőt zárójelként használjuk. A php.ini fájlban viszont majdnem minden sor ;-vel kezdődik. szóval akkor most mi van?2.)
Csináltam egy php info scriptet és találtam egy ilyen anomáliát:Configuration File (php.ini) Path: C:\Windows
Loaded Configuration File: D:\Develop\Server\php\php.iniA Develop\Server -be telepítettem a XAMPP-ot akkor a konfigurációs fájlt is ott kellene keresnie, nem?
3.)
Van egy ilyen hibám, amikor a MySQL-t ellenőriztem:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in D:\Develop\Server\htdocs\project\teszt_DB.php:2 Stack trace: #0 {main} thrown in D:\Develop\Server\htdocs\project\teszt_DB.php on line 2XAMPP verzió, amit telepítettem: xampp-win32-7.0.6-0-VC14
Előre is köszi, ha foglalkozik vele valaki.
Üdv:
NickRivers
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest