Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát, akkor megint sikerült hülyét csinálnom magamból.
Nembaj, már megszoktuk.Azért gondoltam hogy ez a probléma, mert miután észrevettem hogy index.html.php lett a fajl neve, gondoltam hogy akkor megpróbálom hogy eleve egy php fájlt hozok létre. (és így azonnal működött is).
De mielőtt félreértenétek, nem én adtam index.html.php nevet neki, én csak index.php néven mentettem el.
Ez már csak szigorúan elméleti kérdés, nincs semmi problémám, műkodik minden.
De úgy ahogy a CSS-t is lehet a HTML-be ágyazni, illetve külön CSS fájlt is létre lehet hozni ami ugyan úgy működik, gondolom ugyan ez igaz. Php-ra is.
Tehát végül is mindegy hogy HTML-be ágyazom a php kódot, vagy egy külön php fájlba írom nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest