Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Projektor topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #16434 üzenetére
Hogy mi van?!
Tehát szerinted most az számít, hogy a fájlt miben hoztad létre, és konkrétan a PHP Stormnak melyik beállításai alatt?
Teljesen mindegy. Akár Notepadben is létrehozhattad volna a .php-kiterjesztésű fájlt, amíg a kód megfelelő benne. Nagyon valószínű, hogy valami mást csináltál, amitől helyrejött, mondjuk úgy tűnik, már sosem fogunk rájönni, mi volt az.
"A tanacsotokat kovetve letrehoztam egy uj HTML fajlt, aminek .php kiterjesztest irtam a vegere."
Igazából nem értem, minek emelted ki a két félkövérített szót.Ha a fejlesztőkörnyezetben mondjuk véletlenül vagy direkt stylesheetet hozol létre (CSS-fájlt), és utána a fájlkezelőben megváltoztatod ezt a fájlt úgy, hogy a .css-kiterjesztés helyett .php-t írsz a végére, majd beleírsz ebbe a fájlba egy PHP-kódot (persze a <?php azért minimum legyen benne), az is tökéletesen kell, hogy működjön.
"(Es itt megjegyeznem, hogy direkt kerdeztem hogy ha html fajlt nyitok, akkor miert kell .php-t irni a vegere, es miert nem jo ha php fajlt nyitok, es annak a vegere irom be a .php-t)"
Heh? Erre lásd előbbi bekezdésem."Tehat en most ugy hiszem, hogy amikor megkerdeztem hogy nem -e hulyeseg az hogy a megnyitott html fajlt mentem el .php kiterjesztessel, akkor jogos volt a gyanum, miszerint igen is hulyeseg volt"
Sajnos a gyanúd alaptalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Garmin Instinct 3 - Amoled 45mm
- Garmin Tactix 7 - Saphire
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest