Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #16434 üzenetére
Hogy mi van?!
Tehát szerinted most az számít, hogy a fájlt miben hoztad létre, és konkrétan a PHP Stormnak melyik beállításai alatt?
Teljesen mindegy. Akár Notepadben is létrehozhattad volna a .php-kiterjesztésű fájlt, amíg a kód megfelelő benne. Nagyon valószínű, hogy valami mást csináltál, amitől helyrejött, mondjuk úgy tűnik, már sosem fogunk rájönni, mi volt az.
"A tanacsotokat kovetve letrehoztam egy uj HTML fajlt, aminek .php kiterjesztest irtam a vegere."
Igazából nem értem, minek emelted ki a két félkövérített szót.Ha a fejlesztőkörnyezetben mondjuk véletlenül vagy direkt stylesheetet hozol létre (CSS-fájlt), és utána a fájlkezelőben megváltoztatod ezt a fájlt úgy, hogy a .css-kiterjesztés helyett .php-t írsz a végére, majd beleírsz ebbe a fájlba egy PHP-kódot (persze a <?php azért minimum legyen benne), az is tökéletesen kell, hogy működjön.
"(Es itt megjegyeznem, hogy direkt kerdeztem hogy ha html fajlt nyitok, akkor miert kell .php-t irni a vegere, es miert nem jo ha php fajlt nyitok, es annak a vegere irom be a .php-t)"
Heh? Erre lásd előbbi bekezdésem."Tehat en most ugy hiszem, hogy amikor megkerdeztem hogy nem -e hulyeseg az hogy a megnyitott html fajlt mentem el .php kiterjesztessel, akkor jogos volt a gyanum, miszerint igen is hulyeseg volt"
Sajnos a gyanúd alaptalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged