Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Eljött a prepared statment ideje.
Új hobbi projekt amihez már kértem segítséget is lokalizáció terén mindegy nem ez a lényeg, elkezdtem benne használni prepared statmentet, kimásoltam a régebbi projektből ahol ment rendesen. Nem ment, semmi hibaüzenet csak a teljes PHP rész kihagyásra került a szerver részéről. Megnyitottam a hivatalos doksit ahonnan kimásoltam ezt:$mysqli = new mysqli("example.com", "user", "password", "database");
if ($mysqli->connect_errno) {
echo "Failed to connect to MySQL: (" . $mysqli->connect_errno . ") " . $mysqli->connect_error;
}
$stmt = $mysqli->prepare("SELECT id, label FROM test WHERE id = 1");
$stmt->execute();
$res = $stmt->get_result();
$row = $res->fetch_assoc();Persze a megfelelő helyeken kicseréltem mindent. Megint ugyan az a PHP rész kimarad mintha nem is lenne előző echo utasítások se működnek stb. kikommenteltem a sorokat. A $res = $stmt->get_result(); résztől adja meg magát folyamatosan, de semmi hibaüzenet vagy valami. MySQL kapcsolódás rendben van a lekérdezés elvben végig megy hiba nélkül.
Ugyanúgy doksiból kimásoltam ezt:if (!($res = $stmt->get_result())) {
echo "Getting result set failed: (" . $stmt->errno . ") " . $stmt->error;
}Hátha kapok valami hibaüzenetet, vagy hogy miért nem megy végbe a folyamat, de ugyan az. A PHP rész kimarad és a nyers HTML-t kapom vissza, mintha egy sor PHP-t nem írtam volna.
Bemásolnám a kódrészletet, de szerintem felesleges, mert ugyan az amit már bemásoltam csak más az SQL lekérdezés és az adatbázis kapcsolódás.
SQL lekérdezés:
SELECT * FROM users_login WHERE id = 1
Ha valaki tudna segíteni, hogy hol rontom el megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest