- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Házimozi belépő szinten
- 3DMark 11 eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter
üzenetére
Közben továbbgörgetve a dolgokat megoldottam egyszerűbben a keresést:
$codes = preg_match_all("/\[codeon](.+)\[codeoff]/Uis", htmlspecialchars($html_text), $codes_out);
print($codes); //találatok száma
print_r($codes_out); //találatok tömbökbe rendezveA kérdésem a következő lenne:
Mikor kicserélem illetve kivágom a szövegrészből a fentebb említett speciális kódrész akkor a helyére szeretnék valami egyedi azonosítót helyezni amivel a feldolgozás után ismét a helyükre tudom helyezni a kivágott részeket.$i=0;
$msg = preg_replace("/\[codeon](.+)\[codeoff]/Uis", "spec".$i++, htmlspecialchars($html_text));
print(nl2br($msg));Ilyesmivel próbálkozom, de természetesen nem jó.
Nem csináltam még ilyet szóval fingom nincs mivel tudok számsort beilleszteni a kivágott rész helyére.
Kb így kellene kinéznie:$input = "Valami szöveg [codeon]akármi html kód[codeoff] és további szöveg [codeon]más html kód[codeoff] és még tovább";
//program lefut és az eredmény pedig ez lenne:Valami szöveg spec1 és további szöveg spec2 és még tovább.
Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest