Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14493 üzenetére
Egy video-js-el nézném onnan a filmeket, ebből kifolyólag jön a php-is. A feltöltési sebesség érdekében leállítom mindig automatikusan az uTorrentet (egyszerű taskkill-el). Majd amikor végzett szeretném elindítani, de az általam leírt módszerrel csak fél sikert kapok.
Olvastam az ütemezett feladatról valaki máshol azt javasolta, de nekem ez nem jön be, inkább "kézzel" szeretném elindítani. Viszont a most használt távoli asztallal való belépést sem találom megfelelőnek.
A webui-t ismerem és használom is.
A környeztet meg csak azért írtam, mert néha megkérdezik és addig választ nem kapok még meg nem adom
Köszönöm, hogy írtál. Remélem vagy Neked vagy másnak van további ötlete!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest