Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
szevasztok
lenne egy elképzelésem: egy ''uppolo parancsikont'' szeretnék létrehozni.
lényegében az uppolás egy link megnyitása, igaz? nos én nem kivánok minden linket naponta 2x megnyitni és ezért kérném a ti segitségeteket.
az ötlet, hogy ide irjak töle származik: [link] ö irányitott át ide
szoval adott egy pár link és kellene egy olyan file, amit ha megnyitok, akkor azok a linkek aktiválodjanak, ergo uppoljon nekem és lehetöleg könnyü legyen modositani, ha uj topik jönne hozzá a palettához, törölnék egy régebbi topikot stb stb....
mi kell ehhez? valaki meg tudná mutatni? tudom ott vannak a linkek az elején, de nem szeretnék ezzel oly sokat foglalkozni, hiszen én csak alkalmi user vagyok ezen téren
segitségeteket elöre is köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Call of Duty: Warzone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

segitségeteket elöre is köszönöm