Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleslie
aktív tag
válasz
Vision #11987 üzenetére
Van, sok sikert a vision/octopus "rendszerhez".
Más szavakkal : térdre ... imához ..., házhoz mész a pofonért, te is felvetted a sz*póálarcot?
/érted e mire célozgatok? úgy xar ahogy van, de néhány nagyker ezt a rakás bélsárt használja, (ra*, cé*, legalábbis engem ezek érintenek), állandó sz*pás/Van egy telefonszámom/emilcímem vhol egy visionos emberkéhez /nekem annó sokat segített, bár kicsit lassan/, ha jól sejtem, 1-2 héten belül lesz neked is (még ha nem is tőlem
)
Ha érdekel pm me, és megkeresem.Jah ... gondolom még mindig felhasználja az IP-t az azonosításra. Ha most nem, de később átviszed az oldalt/soap lekéréseket más szerverre, arra figyelj, hogy az adott IP (ahonnan a soap lekérések ki fognak menni) még ne legyen regisztrálva. Ugyanis csak az fogja tudni használni a szolgáltatást az adott IP-ről, aki elsőként bejelenti. A később jelentkezők már nem tudnak mit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Renault, Dacia topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest