Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Azóta változott ez az FB-s cucc, meló helyen 1 hónapja én is szívtam vele rendesen, valamilyen access_token-t is át kell adni az FB-nek ahhoz, hogy lekérdezen adatokat.
De az access token-ek generálása hogyan történik passza, mert a weboldalnak volt több (tesztelő, éles, régi...
) fb appja, és ahhoz access_token-ek, és volt amelyik például mindent lekérdezett babán, csak mondjuk az eseményeknél az időket nem tudta, a másiknál meg ez vagy azt nem kérte le normálisan belőle...
Én elsőkörben erre gyanakodnék, hogy az access_token-n nem az igazi, ha te lépsz be a developers.facebook.com-ra és a graph api segítségével kérdezzel le, akkor full eredményt kapsz? (olyankor az FB automatikusan ad egy ideiglenes teljes körú access_token-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OLED monitor topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Wuthering Waves
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest