Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
j0k3r! #11071 üzenetére
"nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val."
Úgy tűnik, tényleg rohadtul félreértettem a kérdező szándékát, úgy értelmeztem, hogy jQuery UI Tabs füleket szeretne szimplán legeneráltatni, erre akar osztályt írni, és kész. Ezért még csak nem is gondoltam több HTML-elem generálására. A lehető leggyorsabban implementálható, legostobább megoldást írtam egy qrva szar nap után (bár én sem szeretem, amikor mentségeket hoznak fel, hogy fáradt voltam, meg ilyenek, most érted, kit érdekel?Akkor ne írjon semmit, most én estem ebbe a hibába
).
Igaz, rossz mintát mutattam én is, nekem mindössze annyival volt a bajom, hogy ha valaki leszól egy kódot, akkor indokolja is. De még egyszer mondom, beláttam, hogy rosszak volt az instrukciók, amiket írtam, hiba volt egyáltalán "tollat ragadni" akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Meggyi001: Kuponok....
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest