Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
j0k3r! #11071 üzenetére
"nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val."
Úgy tűnik, tényleg rohadtul félreértettem a kérdező szándékát, úgy értelmeztem, hogy jQuery UI Tabs füleket szeretne szimplán legeneráltatni, erre akar osztályt írni, és kész. Ezért még csak nem is gondoltam több HTML-elem generálására. A lehető leggyorsabban implementálható, legostobább megoldást írtam egy qrva szar nap után (bár én sem szeretem, amikor mentségeket hoznak fel, hogy fáradt voltam, meg ilyenek, most érted, kit érdekel?Akkor ne írjon semmit, most én estem ebbe a hibába
).
Igaz, rossz mintát mutattam én is, nekem mindössze annyival volt a bajom, hogy ha valaki leszól egy kódot, akkor indokolja is. De még egyszer mondom, beláttam, hogy rosszak volt az instrukciók, amiket írtam, hiba volt egyáltalán "tollat ragadni" akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest