- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #10641 üzenetére
Én mondjuk simán hajlandó vagyok bedobni minden második kódomat
, hogy lehet-e benne valamit szebben csinálni, mint ahogy már a végén bedobtam az egész fájlom forráskódját hétvégén
De ez már csak ilyen, ezért nehúzz fel magad. Mondjuk egyszer-kétszer már előfordult, amikor láttam a válaszodat a kérdésemre, és így magamban megszólaltam: "mit nem értesz a kérdésemen, jó leírom neked másképp". Van ez így néha
Többieknek:
Sk8erPeter véleményét érdemes megfogadni, tapasztalt. Eddig tőle mindig kaptam jó válaszokat a kérdéseimre. Ezért minden tiszteletem az övé.
Persze nem kell mindennel egyet érteni, anno én sem tettem, de leállni emiatt vitázni szerintem senki se tegye.
Az informatika és a matematika is egy szekta (lásd: 0 természetes szám, vagy egész), mindenki másra esküszi, más módszertanokra, és más programozási nyelvekre. Néha napján úgy érzem, hogy az informatikai táborok (linux vs win, ubi vs fedora) rosszabbak mint a politikusok... - De ez magán vélemény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Elite: Dangerous
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest