- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
vektor007
újonc
HI!
Szal szerintem a Philips és a Braun is jó borotvákat csinál, csak nem az olcsókategóriás gépeit kell megvenni. 20-25-től már használható bazárt árulnak. Az hogy körkés, vagy rezgőkés? Kinek mi jön be!
Én pl- mst vettem egy Philips borotvát, és egy Braun szakállvágót!
Üdv.: Veki -
vektor007
újonc
Hi!
Nah, most szántam rá 4-5 percet (kellet is). Az eredmény lényegesen jobb, sőt nagyon jó.
Szal a villany borotvával kicsit pepecselni kell, de arcom bőre jó állapotú maradt. Egyre jobban tettszik!
Garázsban pár sör mellett összehasonlítottuk szomszédom 3,5 éves Philips borotvájával (amikor vette az is középkategoriás volt, mint most az enyém), és megálapítottuk, hogy a Philips nem találta fel újra a meleg vizet. Hasonló, kompatibilis alkatrészek, de a fejlesztés, és a design eggyértelműen, követhetően láttszik.
A szomszéd srác 3 éve használja teljes megelégedésel. Engem már ez meggyőzött.
Üdv.: Veki -
vektor007
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy philips HQ7830-ast. A lényeges különbség a 7820-hoz képest, hogy 70 percig bírja az akksi (majd meglátom).
Mivel akuja gyári töltés=0, most töltöm, de azért kipróbáltam madzagról.
Hát, nem tom. Ez az első villanyborotvám, lehet hogy csak én bénáztam, de néhol kicsit serceg a szőrőm. Viszont 1 perc alatt végeztem (van egy kis körszakállam).
Másoknak milyenek a tapasztalatai ezekkel?
Üdv.: Veki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- Kuponkunyeráló
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest