Új hozzászólás Aktív témák
-
wid22
aktív tag
válasz
rush0205 #1150 üzenetére
Saját véleményemet irtam a viz ragados "maltert" csinál az apró levágott szörökböl. A barátnöm utögette a szitát és rengeteg szört kiszedett az elmosás után. Csak gondolom hogy a tisztitás lehet a gond azért nem vág. Ekötte 6xxx Philipsem volt 3 körkéses az simán lej9tt meg régen 55xx Braunom arrol is lejött a szita.Nekem speciel nagyon nem jön be az uj Braun más meg esküszik hogy milyen jó. Biztos jó azért vettem mert mondták 100 ból 1 nek nem jó nekem.
-
wid22
aktív tag
válasz
rush0205 #1147 üzenetére
Saját tapasztalat 1 honap után nem vág a Braun olyan mint pengével 1 nap után és ugy huz hogy iszonyat. Nekem űj serias 3 abbol is 370 s van. Vagy a nem megfelelö tisztitás okoztza? Lehet viz alatt mosni az igqaz de a szitá nem lehet levenni a vágofejröl igy nagyon sok ször benne marad.
Ha lehet olyan Braunt vegyél amit külön lehet tisztitani PL régebbi Braun az ujaknál hatalmas visszalépés a tisztitás nem megfelelö. Sok mindenre jó az űj 370 s pl kutyát dobálni kiváló.
Bortválkozásra nem tudom használni. Nagy dolog. -
wid22
aktív tag
Nagyun meghalt a topic.
-
wid22
aktív tag
Melyiket vennétek
Braun 340 s
Philips 6990 st 2 közül nem tudok dönteni. Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest