Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezdő

senior tag

válasz Galder #1547 üzenetére

Itt már megosztottam a tapasztalatom egy Philips HQ8270-el kapcsolatban, keress vissza rá. :)

Amúgy ez is kicsit problémásabb a nyakon, de 2-3 áthúzás után azért leszed mindent.
    Szerintem a technológiából adódóan egyik elektromos borotva se lesz olyan alapos mint a penge. A pengét az arcodon húzod közvetlenül (ezért is pattogunk ki sokan) míg az elektromos akármilyen hiperszuper szőrkiemelést is hirdet azért csak nem vág olyan mélyen. Konkrétan a Philipsem is szőrkiemelő technológiával van hirdetve, de mégiscsak érzem borotválkozás után az apró szőröket ha nagyon akarom. (kifeszített bőrön szőrnövéssel ellentétesen)

Szóval elégedett vagyok a Philipsel, elfogadom hogy 1,5-2 naponta borotválkozom és nem 2-3 mint pengével.
    Pár év múlva majd bepróbálok egy felső kategóriás Braunt mert sokan istenítik, de csodát azoktól se várnék.

Amúgy valakinek tipp olcsó Philips HQ200 tisztítófolyadékra a Nyugati környékén?

Szerk:
    Amúgy a kinézett Philips HQ8200 azért nem épp az olcsó kategória. :)
    HQ sorozatból ez a legjobb, csak amit te nézel az akku nélküli és tisztító állvány se jár hozzá, de ha csak a vágás a lényeg akkor ugyanazt nyújtja mint a nagytestvér HQ8250 vagy 8270.
    Szóval amit kinéztél annál már csak az RQ Philips a jobb és az is inkább a mozgékonysága miatt, a körkései ugyanazon a technológián alapulnak.

• kezdő

senior tag

válasz EyElEs?! #1474 üzenetére

A jelenleg piacon lévő RQ borotvák vágásban ugyan azt nyújtják, csak az extra szolgáltatások között van különbség. Pl.: LCD kijelző vagy csak LED, a régebbi és az újabb sorozatok között az akku idő, stb.

• kezdő

senior tag

Hello!

Pár napja boldog tulaja vagyok 1 Philips H0 8270cc borotvának.
    Furcsa hogy ő lett a befutó mert a dolog úgy kezdődött, hogy rezgőkéses legyen és 20e alatt.
    Viszont találtam nagyon jó árban egy Philips RQ1075-öst, de sajna lecsúsztam róla. Viszont ennek a borotvának köszönhetően elkezdtem a Philips után érdeklődni és így lett nekem ez a HQ 8270cc.
    És hogy miért ez?
    Mert az arcitec sorozat után ez a legfullosabb, és a vágórendszerük mondhatni ugyan az, csak a fej hajlékonysága más. Először a HQ8200-at néztem ki magamnak (újonnan 25 e, aksi nélküli) mert mindent tud vágásilag amit a bratyója. Viszont mielőtt megvettem volna, találtam a Vaterán egy új HQ8270cc-t és gyorsan meg is vettem 23e FT-ért.
    Ugye senki sem a pénztárcája ellensége, én sem, ha ugyanannyi pénzért kaphatok tisztítóállványt és akkut akkor élek a lehetőséggel.

A borotváról:
    A régi rezgőkéses Remington után egy álom! Semmi irritáció. Még csak 2szer használtam ezért a tapasztalatom még változhat, de jelenleg oldalt tökéletesre szed, a nyaknál és a pajesznál érezni annyit mint amit a Gillette Fusion után 12-14 órával éreztem ha növésiránnyal szemben borotválkoztam. Kicsit fura még a körkés (bajusznál, állnál), de biztos ráérzek majd. (ugye ezeken a helyeken nem fér oda mind a 3 körkés)
    A lényeg hogy nagyon jól borotvál, fájdalom és irritáció nélkül. E mellé csendes, jó aksija van (papíron 17 alkalmat bír, én olyan 12re saccolom a kijelző állásából)
    A tisztítót még nem próbáltam mert csap alatt mosom, 2-3 hetente lesz csak nagymosása, mert a Philips folyadék azért nem ingyen van.

Más:
    A Braun vs. Panasonic harcot nálam egyértelműen a Pana nyeri. Tapasztalatom nincs, de nagyon közel álltam egy Panasonic 8109 vételéhez, mivel nagyon meggyőző a specifikációja és az ára.

• kezdő

senior tag

válasz Badmintown #1438 üzenetére

14 790 Ft.

Amúgy köszönöm a tanácsokat. Mindenképpen beújítok valamit 1-2 hónapon belül, majd jelentkezem. :)

• kezdő

senior tag

Hello!

Borotva vásárlása előtt állok és tanács kéne.

Eddig Gilette Fusiont használtam ami nagyon babapopsisra borotvált, de az arcom kipattogott tőle, szóval csak lefekvés előtt borotválkoztam.
    2 hónapja 1 Remington cuccot használok amit a szekrényben találtam. :D
    Nagyon bejön ez a szárazon borotválkozás, de a vágás minősége nem kielégítő, csak ha 20 percet játszok vele. Igazából ezt annak a számlájára írom, hogy ez eredetileg egy testszőrzet nyíró csak van hozzá 2 szitás rezgőkéses borotvafej.
    Valamint azt is utálom benne hogy 8 órát kell tölteni, nem jelzi ha merül és nem működik hálózatról.

Tehát valami olyan borotvára vágyom ami alaposan borotvál (2 néha 3 naponta borotválkozom), van rajta töltés jelző, az se lenne hátrány ha nem csak 10 percig pörögne teljes fordulaton és utána használhatatlan, max 2 óra alatt töltődjön fel.

A körkésekről annyi tapasztalatom van, hogy egy 12 éves Philipset kipróbáltam és nem volt túl alapos, de hát ez szerintem nem mérvadó.

A keret max 25 ezer Ft, de 15-nek jobban örülnék.
    Braunok tetszenek, de nem épp olcsók, a Philips jelenlegi középkategória választéka se szimpi. A Panasonicok ára és a tudásuk (papíron) nagyon bejön, de a Remington ellen se vagyok. Igazából ezt fölösleges volt leírnom mert így leszűkítettema kört elégé és mégse tzudok választani. Épp ezért a megadott szempontok alapján nagyon örülnék 1 kis segítségnek!

Esetleg ha valaki erről tudna nyilatkozni: [Remington F5790]

Új hozzászólás Aktív témák