Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van itthon kínai audió cuccaim (CAV-Audió) és egy szinten van egy Mark Levinsonnal vagy egy B&W hangdobozzal és árban jóval kedvezőbb. Van alsókategóriás fejhallgatóm (OneOdio) és hangminőségben veri a sokkal drágább Focalt is. Tehát nem minden kínai szar de ezek a név vásárolt termékek kétséget ébresztenek bennem. Visszatérve a Volvo egy nagy rakás sz@r.
-
hardzsi2
aktív tag
Nem teljesen ugyanolyan a formája, mint a Sony WH-1000XM3 vagy WH-1000XM4. Elég, ha bteebi fentebbi összevető képét jobban megnézed, de itt is összevetheted: Sony vs. Philips. Ha jobban megnézed, oldalról a Sony fülhallgató-része sokkal jobban kidudorodik, de más eltérések is vannak.
Ugyan ebben az esetben megdőlt az "azonos gépsoron készülhettek" elmélet, de volt már ilyen a történelemben (lásd Dacia 1300 vs. Renault 12 esete), szóval létezhetnek hasonmás konstrukciók más-más gyártóknál.
-
bteebi
veterán
Köszi.
Tidal kódot nem láttam, hogy lenne... de majd megnézem, mert érdekes lehet.
Legalább kipróbálom. Igazából még alig használtam, be se járattam rendesen. Még a fülformámra se állíttattam be. Viszont amikor feldobott különböző hangprofilokat, ott kiválasztottam az RTings-eset. Utána normális lett a basszus. Szeretem a mély hangokat, de előtte zavaróan sok volt. Bár ez akár még részint a be nem járatottság miatt is lehetett (habár nem túl valószínű).
-
bteebi
veterán
Én meg most vettem XM4-est. Még nem sokat próbáltam ugyan, de a legelején nem annyira tetszett, mint vártam (hallottam már XM3-ast, magasak voltak az elvárások), de amúgy nagyon jó kis fejhallgató. Kár, hogy az XM3-as már nem kapható, mert inkább kellett volna az. (De azért az XM4 se rossz.)
-
Rayyy
senior tag
Ha már itt tartunk... asszem' 4 éve van meg nekem az XM3 és gyakorlatilag semmi baja. Minden nap használom, hurcibálom ide-oda, a tok tökéletes, az állítóka nem kopott meg, nem nyikorog, a fülpárna még csak most kezdett el ráncosodni. De ugye ez anno a kategória csúcs terméke volt a Sony-nál. Ha ezt hozza a Philips, akkor az dicséretes. (Valószínűleg nem, mert például az anyaghasználat alacsonyabb szintű lehet ezért a pénzért...)
-
Rayyy
senior tag
Nem tudom, hogy ez hogy működik. Valószínűleg számítanak a minimális változtatások is, amiket eszközöltek, hogy ne lehessen 100%-ban kijelenteni, hogy ez az.
Azért amikor leásunk egy-egy termék kapcsán, hogy hol is jön létre, akkor gyakran kiderül, hogy a világon kb. 5 gyár van, ahol MINDEN készül (sarkítva), tehát arról közel sincs szó, hogy ez a sok márka mind saját maga gyártaná vagy akár tervezné a termékeit. Egyszerűen nem lehet megcsinálni. -
Rayyy
senior tag
Én hirtelen azt hittem, hogy rossz kép van a cikkben... itt fogom a kezemben a Sony WH-1000XM3-at, és ez nagyon olyan. Én nem koppintásra tippelek, hanem arra, hogy a készülékházat fröccsöntő műanyag gyártól megvették a formát.
-
bollokcs80
Korrektor
Ár/érték arányban egész jónak tűnik, hasonló tudású mint a Sennheiser BT458-am.
-
Sajnos a Philipsnek semmi köze hozzá, sajnáéatos mert régebben remek hang cuccai voltak. De ez sajnos kínai.
-
-
jack982
senior tag
Kicsit lekoppintották sony xm4 designt. Persze nem tökéletesen sikerült nekik, olyan kínaiasan csak.
-
evilskati
aktív tag
A mikrofon teszthez esetleg tudtok egy felvett hangfájlt is mellékelni? Kíváncsi lennék milyen a hangja egy száj előtti mikrofonnal rendelkező modellhez képest.
-
Pug
veterán
Most akciósan 1-2 helyen 28K-ért vihető, annyiért bőven jó vétel.
Be is dobtam egyet a kosárba.Köszi a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az elegáns megjelenésű, aktív zajszűréssel ellátott mikrofonos fejhallgatót.
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Szép állapotú Dell 14,1",core i5 8250u(8x3,5Ghz)8-16GB DDR4 RAM,256-512GB SSD,Jó akku
- Eladó Apple iPhone 8 Plus 64GB
- Gigabyte G24F-2 Gaming Monitor garanciával (24",IPS,165Hz)
- Ghost of Tsushima -- Director's Cut Playstation 5
- Samsung Galaxy A41 64GB dual sim, független, gyönyörű állapot. Ne hezitálj! Jó az ár és elviszik :)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest