Hirdetés

Philips TAH8506WT: vezeték nélküli BT headset, akár gamereknek is!

Kipróbáltuk az elegáns megjelenésű, aktív zajszűréssel ellátott mikrofonos fejhallgatót.

Hirdetés

Philips TAH8506WT

Már öt éve annak, hogy a Philips televíziók és audioeszközök ismét egymásra találtak hosszas hányattatás után, amikor az utóbbi divíziót is felvásárolta a korábban a tévés részleget már megszerző hongkongi TP Vision konszern. A holding pedig azóta is rendszeresen frissíti termékeinek kínálatát. A soundbarok, hordozható hangszórók és a manapság igen divatosnak számító, valódi vezeték nélküli fülhallgatók mellett a hagyományosabb kialakítású fejhallgatókat sem engedték el. Erre tökéletes bizonyíték a Philips TAH8506WT, amely hozzánk is eljutott egy rövid tesztidőszak erejéig.

Philips TAH8506WT
Philips TAH8506WT

Mi van a dobozban

A cég a hagyományokat követve ezúttal is ad egy hordtokot a headsethez. Ez egy bőr hatású anyaggal fedett, lekerekített, elegáns külsejű, merev dobozka, amely megkönnyíti a hordozást, és a csomagban mellékelt kábeleknek, illetve a repülőgépeken használatos adapternek is szorítottak benne helyet. Sajnos tartalék fülpárnát nem kapunk, pedig az is hasznos lett volna.


[+]

Mivel a hangszóróház behajtható és el is fordítható, így megoldható, hogy a termék ne foglaljon sok helyet. A modell külseje letisztult, minimalista: hiányoznak róla a díszítések, és a manapság igen divatos RGB LED-ek, ám ez egyáltalán nem gond. A végeredmény ennek is köszönhetően kifejezetten ízléses, elegáns. Nálunk a fehér színű változat járt, de létezik belőle fekete is, amely kevésbé figyelemfelkeltő, viszont cserébe az esetleges szennyeződések talán nem látszódnak meg rajta annyira.


[+]

A jobb oldali hangszóróházon található az akkumulátor töltéséhez szükséges USB Type-C port, illetve a vezetékes csatlakoztatásra szolgáló 2,5 mm-es analóg csatlakozó (amihez mellékelnek egy másik felén 3,5 mm-es, 120 cm-es kábelt). Ezek mellett található néhány gomb, amelyek a készülékház érintésérzékeny falával együtt alkotják a kezelőpanelt.

[+]

Főbb paraméterek
Philips TAH8506WT mikrofonos fejhallgató
Kialakítás zárt, over-ear
Hangszóró dinamikus, 40 mm
Frekvenciaátvitel 7–40 000 Hz
Impedancia 32 ohm
Érzékenység 96 dB
Súly 279 gramm
Csatlakozó 2,5 mm jack, USB Type-C
Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth 5.0 (A2DP, AVRCP, HFP profilok)
Tartozékok használati utasítás, 2,5/3,5 mm-es audiokábel (120 cm), USB Type-C kábel (50 cm), repülőgép adapter, hordtok
Extrák elforgatható hangszóróház, aktív zajszűrés, Bluetooth támogatás, érintésérzékeny vezérlés, Ambient mód
Gyártó honlapja philips.hu
Termék honlapja Philips TAH8506WT
Fogyasztói ár 46 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés