- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes42
csendes tag
50 PUS6503 készüléknél nem működik a miracast, A telefon látja a Tv-t el is kezdi küldeni, a Tv képernyőjén látszik a "betöltés" jel majd a végén nem megy át a jel. Mi lehet a gond? Az otthoni LG Smart meg simán megjelníti amit kell a mobilról.
-
janes42
csendes tag
sziasztok !
Lehet hogy volt már nem olvastam végig.
Vettünk a napokban egy 50 PUS6503/12 tv-t ami ugye nem androidos hanem saphi op rendszer van. Erre hogyan lehet a meglévő appok mellé újat letölteni?! Konkrétan spotifyt és HBO Go-t szeretném?
Vagy ha nem lehet akkor a mobilról tükrözéssel átmegy a jel úgy mint a youtube esetében?!A beállítások részletében már elvesztem a 4k tartalmak gyönyörűek de a többi hát valahogy nem ezt vártam. mi az optimális beállítás hogy tv üzemmódban jó legyen a kép ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest