-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdxp2
tag
válasz migabi24 #39135 üzenetére
Tudom, az én szintemen drága, azért is tettem "" jelbe. Az első normális tv-m egy sony 102cm-es fullhd lcd volt, ami 16 éve megy jelenleg is úgy, hogy nem volt szerelőnél egyszer sem 150e volt az ára kifutó modellként. A másik az 55Pus6503 az is 150 körül volt és megy 5 éve, bár a rendszere nagyon nem tetszik...és most jön a 8818 (342e)...remélem jól megleszünk
[ Szerkesztve ]
-
amdxp2
tag
válasz rainman72 #39130 üzenetére
Értem, akkor 65Pus8818 lesz, remélem minden rendben lesz vele. Még soha nem volt ilyen "drága" tv-m, bízom benne hogy sokáig fogja bírni a strapát. Most egy 55Pus6503-om van, nem rossz tv, de a rendszer egy fos rajta, úgyhogy semmiképp nem akartam hogy saphi legyen rajta. Ez a google tv alapú rendszer korrektnek tűnik, de majd meglátjuk. Köszi az infókat.
-
amdxp2
tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy tv-t a közeljövőben, a kiszemeltjeim a következők:
Philips 65PUS8518 vagy a Philips 75PUS8818. Kérdezném hogy mik a tapasztalataitok velük kapcsolatban, és hogy az áruk vajon megy lejjebb a következő hónapokban? Vagy esetleg érdemesebb lenne most megvenni mert pont hogy feljebb megy? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Pioneer Kuro PDP LX608D plazma tv
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- LG NanoCell 55NANO756QC 4k Smart Tv!55"/HDR10 pro/Game Optimizer/ALLM/Garancia!
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest