Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuri0
csendes tag
válasz esicyhun #25209 üzenetére
Úgy látszik vagyunk itt páran, akik hasonló modelleken gondolkodunk :-) Nálam mondjuk nappaliba menne, de oda sem szeretnék 300e-nél többet adni érte. A bevilágítás nekem sem tetszik, bár több szakbolti eladó szerint 300e forintos árkategóriában még szinte biztosan lesz mindegyiknél, max. a mértéke változó. A feketék kapcsán gondolkodtam a 70PUS8505-ben (MVA panel), de sajnos túl nagy lenne: beférne ugyan az adott helyre, csak mellette alig maradna hely. Egyik oldalon sarok, másik oldalon ablaknyílás. Ha nincs mellette rendes falfelület nem lenne hatásos az Ambilight :-( A 65-ös mellett is csak kb. 20cm maradna mindkét oldalon, de attól meg kisebbet nem akarok. Az MM-es eladó szerint a PUS8505 egyetlen előnye a Q60T-hez képest az Ambilight - vegyek ledszalagot hátra és ragasszam fel a tévére :-) Mondjuk statikus ambilight-nak jó :-) Viszont láttam egymás mellett a 8505 és a Q60T képét kisebb méretben és a Philips képe fátyolosabb volt. Az eladó szerint minden tévénél ugyanaz a beállítás, ezért is rakták el a távirányítókat, hogy ne lehessen elállítani.
-
-
Alien!
senior tag
válasz esicyhun #24741 üzenetére
nem most derült ez már ki, én több hónapja küzdök, kinti fórumokon is pezsegnek rajta a kezdetektől fogva, csakhát a userek nagy része az vagy csak tévézik, vagy nem néz hdr-t, vagy csak netflix DV-t néz ami viszont hibátlan.
-
-
Digitalis
senior tag
válasz esicyhun #24518 üzenetére
Nekem 58-as van két napja, eddig minden rendben van vele.
Panel mva (innolux), egész jó kontraszttal, feketével. ( Sötétebb helyen használom, ezért is VA) Betekintési szöge is jobb, mint hittem.
Router Wifi ac 867Mbps csatlakozott, BT is könnyedén párosodik különböző eszközökkel, no problem.
DTS Play_Fi is nagy zsuga lesz, szerintem van benne ráció.
Panelen hibát, foltosodást, pixelhibát nem láttam. Tesztkép alatt, teljes világos háttér esetén, a négy sarka egy picit árnyaltabb, normál használat közben ez nem látható, zéró jelentősége van. (egyébként mind ilyen)
Smart részébe bele kell jönni, két óra nyomkodás után már becsukott szemmel megy.
Android, médialejátszó része is teljesen korrekt.Mínusz:
-távvezérlő nem igazán ergonomikus, plusz lehetne világítós. Joy alsó részét rendre mindig félre nyomon.
-DV-k amiket próbáltam, nem voltak színhelyesek, csak zöld lila "pszichedelikus". (valószínűleg nem profile 5 volt, vagy nem tudom)
HDR10+ viszont q-jók.
Szerintem teljesen jó ennyiért ez a TV, abszolút vállalható.
Kalibrált beállítás, ami egész jó alap lehet:
50”, 58”, 70” PUS8505, PUS8535, PUS8555 VA Screen Settings Calibration Picture style: ISF Night Colour: 50 Backlight contrast: 50 Sharpness: 1 to 4 (depending on my various different sources connected to the TV). Brightness: 48 Colour enhancement: off Colour gamut: dependent on input - default to "normal" Colour temperature: Warm Whitepoint 2 point: Red - WP = 90 Green - WP = 85 Blue - WP = 65 Red - BL = 0 Green - BL = -1 Blue - BL= 0 White Point 20 point: 20 point Red offset +4 & 19 point Red offset +4 Other values = 0 Red Hue & Sat = 0 Yellow Hue = -2 Sat = 0 Green Hue = +1 Sat = -2 Cyan Hue = +1 Sat = +1 Blue Hue = 0 Sat = -1 Magenta Hue = 0 Sat = 0 Contrast mode: off HDR Upscaling: off Dynamic contrast: off Video contrast: 100 Light sensor: off Gamma: +2 (personal preference for me). Ultra resolution: on Picture clean options: Noise reduction off, MPEG = Minimum. Motion styles: offAkahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
rainman72
nagyúr
válasz esicyhun #24518 üzenetére
Itt a megerősités a VA panelre,amugy a Philipsek 50s méretben ezt kapják! [link]
A te kinézett tv-det a model aliasban taláĺod!
Ezt a zattoo tvt nem ismerem,de ha van app hozza a play áruhazban akkor tvre is lesz sztem[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
válasz esicyhun #24169 üzenetére
Azért nem irtam konkrétat,mert nem használom a volt/és jelenleg meglévő Philips tvéim smart részét!
Van/volt mind2 rendszerrel!
Az androidot mostánság amúgy divatos lett szidni!
Youtube szokott menni,meg én kimondottan örültem annak hogy androidon van pl Kodi,mielőtt nem lett házimozi rendszer meg mediaplayer![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Macska topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Óvodások homokozója
- Stellar Blade
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?