-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
goku888 #13720 üzenetére
22PFH4109-es van a hálóban lassan másfél éve második tv-nek, eddig a távja hagyta el magát, de küldtek egy cserét. Nem rezegteti meg az üveget a vitrinben, és vannak benne érdekes megoldások (csatornarendezés, automatikus indítás ha az USB portban van valami), de a képe rendben van, a UPC kártyát fogadja. Főkészüléknek nem venném, de 40.000-45.000 körül szerintem nem rossz vétel. Arra figyelj hogy mennyi HDMI csatlakozó kell, mert az enyémen csak egy darab van, igaz az nekem elég, a 4000-en már ha jól látom két HDMI van.
-
törölt tag
válasz
goku888 #13720 üzenetére
Szerintem nem. A 4-es széria a Philipsnél a kínálat alja, minden tekintetben, ezért sem ajánlott. Ez ráadásul akkora mint egy monitor, a filmezéshez kellene a normális méret is, hogy ne kartávolságból kelljen nézni. Az a 2x2.5W meg nevetséges hangzást adhat. 2x10W-ost keress, és ha lehet 40"+ méretet.
Aztán azt még nem is mondta senki, hogy a márkánál elég sok baj van a minőséggel, szervizzel és úgy általában a tévékkel a kínaiak miatt? Csak olvass vissza pár 100 hsz-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest