- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
zsegif #14951 üzenetére
Nekem volt már Samsungom is kalibrálva, mostani OLED-em képernyője is kalibrált. Meg kell szokni a kalibrált képernyőt mert amúgy sötetnek fognak tünni az elején, olyan mozis sötét
én már megszoktam. Philips képernyője nagyon világos és éles, ambilight miatt pedig még fényesebb minden. Azért írtam, hogy jelenleg a Philipsem a 3 oldalas ambilighttal kicsit sok
kalibrálás olyan 10.000 és 20.000 között van. Van itt valaki a ph-án aki kalibrált már nálam két alkalommal is. Ha egy adott napon több a kuncsaft akkor olcsóbb
vidéki a srác.
-
allein
addikt
válasz
zsegif #14947 üzenetére
Nincs semmi gond eddig, nem vettem észre semmit. Gondolkodom a képernyő kalibrálásan, mi a véleményetek?
Nálam most más gondok vannak
vásároltam egy Dune 4K képes médialejátszót és valamiért a 2160p filmek, teljesen mindegy, hogy h.264 vagy h.265 nincsenek rendben. Szaggatnak, de emiatt már fórumozom más topikokban.
-
allein
addikt
válasz
zsegif #14924 üzenetére
Szia. Nálam nincs semmi baj, ugyanaz a típus. 10 napja vásároltam, első nap már frissítettem, eddig semmi gond nincs vele.
PS4 konzollal is szép a kép, youtube 4K is szép, nem kockás
Bármennyire is szeretem az ambilight-ot, LG OLED-em képe azért szebb (kalibrálva van), tudom más technológia. Gondolkodom a Philips képernyő kalibráláson is
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest