-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
peestike #40069 üzenetére
Hát én azon a véleményen vagyok, hogy új philips LCD tv-vel nem tudsz csak visszalépni a 7304-ről, mert a google tv rendszert kiszedték a platform alól, már csak az OLED-ekben van ilyen tudtommal.. Az az új Titan OS amit betettek helyette, meg korántsem olyan sokoldalú, rengeteg dolog hiányzik belőle, és tudtommal apk-t se lehet úgy rátenni mint az android tv / google tv rendszerű tévékre..
Mire használnád amugy? Ha film akkor nagyon a VRR-nek sincs létjogosultsága, kb. ezzel tudnak többet az újak mint a 7304-es. Az egy nagyon jó tévé, tudása majdhogynem a 8505-el megegyező, nekem vannak ilyenek a családban, és nagyon örülök is neki. Méret miatt váltanál főként? Ha esetleg használt is szóba jöhet akkor 2023 vagy előtti, pl. egy pus8505/8506/8507/8508 amit ajánlok, azt még android tv-vel adták ki, de nagy előrelépés az se lesz, csak méretben. Ha nagyobb kell és el is fér, akkor 50 vagy 58" vegyél, azok elvileg MVA panelesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Megújult a PROHARDVER!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android szakmai topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest