Új hozzászólás Aktív témák
-
UnknownNoob
tag
Itt ha jól látom a Sony TV-k égtek be, szóval ezek alapján nem az OLED az amitől rettegni kell, legfeljebb a QD-OLED, azon belül is a Sony egyes termékei azok amiket lehet érdemes kerülni.
FALD soha nem lesz jó, teszten lehet kijön a nagy kontraszt, de a lassú VA panel, illetve a blooming teljesen tönkreteszi az élményt.
OLED TV-nek nagyon fogsz örülni, sokkal jobban mint gondolnád
Én is láttam boltban / ismerősnél OLED-t mielőtt vettem volna saját TV-t. Szóval tudtam hogy jó, de igazán csak akkor jön rá az ember, ha ott van a nappaliban és rendszeresen használod. Én is nagyon vigyáztam az elején, pl nem játszottam olyan játékkal aminek nem átlátszó HUD elemei vannak. Aztán rájöttem hogy csak a saját szórakozásomat rontom el ezzel a hozzáállással. Monitornak semmiképp sem használnám, mert egy 65B9-ről van szó, de a 42C2-t már igen. Ezt is arról írom.Amúgy nem 1 misi volt, hanem "csak" harmad annyi. Ez se kevés pénz, de annyival jobb még a netezés, szövegszerkesztés, táblázatkezelés is, hogy nekem akkor is megéri ha a 3 éves gari után 1 nappal ki kell dobni. Persze nem azt mondom hogy ha nekem megéri, akkor mindenki csak ilyet vehet, de azért erősen el kell gondolkodni mielőtt 2023-ban valaki 300 felett LCD mellett dönt.
Megjegyzésként még megemlíteném, hogy jelenleg két 42C2-t is tudsz venni egy 1000+ zónás 4K FALD monitor áráért. Kevesebb zónával meg végképp kamu HDR-t tudnak csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG ( LH43QHREBGCXEN ) 108C Q-LED 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest