Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
Általában én is szemből nézem, lehet nem is a szöggel van a baj hanem a homogén felületekkel. Mármint hogy nem egyszínű az egyszínű háttér, picit vannak árnyalati különbségek. A gyors ablakmozgás nem is igazán zavaró, sőt most megnéztem itt a melóhelyen egy gépen és itt is csinálja CRT-n.

Nem mondtak semmit az előző vevőről.
Én is megkérdeztem, hogy hogy is van ez a 3 napos cseregari és nekem is elmondta, hogy ez az utolsó darab. Ami lehet igaz is mert este néztem a weboldalukat és oda volt írva, hogy elfogyott.
Összességében nem voltak velem túlságosan taplók, jártam már sokkal szarabb helyen is...
Arra még kíváncsi leszek, hogy a Philips szervízben mit szólnak a számla nélküli garilevélhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI24 col 180hz
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is megkérdeztem, hogy hogy is van ez a 3 napos cseregari és nekem is elmondta, hogy ez az utolsó darab. Ami lehet igaz is mert este néztem a weboldalukat és oda volt írva, hogy elfogyott.