- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly0007
csendes tag
Az én eddigi véleményem: A teló 30 dollárért jó vétel, a paraméterei alapján, DE kell kis bátorság, bár kockázatot nem nagyon érzek, de mindíg lehet kivétel, hogy új romot tegyél rá, vagy legalább kihasználd a rootjogot, hogy a sok kinai vackot töröld, mert addig szinte használhatatlan a cucc olyan lassú.
Az új rommal pedig nekem pár naponta újraindul.
A telefon hangja is elég halk ezt is erősítenem kellett. Ha neten vagy adatkapcsolaton lóg, akkor az aksi se bír túl sokat. Szóval van hátránya bőven, viszont ha megnézed mit kapsz itthon ennyiért....
Mindenesetre én ajánlani azért nem ajánlanám a készüléket, főleg ha van még kb ugyanennyid, ahogy írtad, akkor én keresnék egy 1/4 gb-ost minimum, mert vannak azok is elég jó áron néha.
Jah és ha bukik a vámon, akkor 27% plusz a posta lehúz 2000-el a vámolásért, hogy ****** be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged