Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly0007
csendes tag
Az én eddigi véleményem: A teló 30 dollárért jó vétel, a paraméterei alapján, DE kell kis bátorság, bár kockázatot nem nagyon érzek, de mindíg lehet kivétel, hogy új romot tegyél rá, vagy legalább kihasználd a rootjogot, hogy a sok kinai vackot töröld, mert addig szinte használhatatlan a cucc olyan lassú.
Az új rommal pedig nekem pár naponta újraindul.
A telefon hangja is elég halk ezt is erősítenem kellett. Ha neten vagy adatkapcsolaton lóg, akkor az aksi se bír túl sokat. Szóval van hátránya bőven, viszont ha megnézed mit kapsz itthon ennyiért....
Mindenesetre én ajánlani azért nem ajánlanám a készüléket, főleg ha van még kb ugyanennyid, ahogy írtad, akkor én keresnék egy 1/4 gb-ost minimum, mert vannak azok is elég jó áron néha.
Jah és ha bukik a vámon, akkor 27% plusz a posta lehúz 2000-el a vámolásért, hogy ****** be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest