Új hozzászólás Aktív témák
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Na sikerült részleges eredményt elérni...PC-vel összedugva felmegy rá minden...elviekben a T27 rom lett felrakva rá és működik is szépen: wifi megy, SIM-et látja, gps-t még nem próbáltam, telefonásánál viszont van egy kis zavar: híváskor, hívás kezdeményezéskor elsötétül a képernyő és nem is reagál semmilyen taperolásra sem...
...Ez eléggé zavaró, erre a probléma megoldásra létezik valami beállítás, vagy megoldás?
Ja, igen...kikapcsolás/újraindítás után csak a PC-vel összedugva, az adb-ből újra futtatva egy boot.img-t, a telefon bekapcs. gombjával 'játszadozva' jön elő a recuvery, vagy bootol be teljesen a telefon...?...Ilyennel valaki? -
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Szintén köszi!
A 4 magos, akkor ezzel a Karbonos android verzióval működne rendesen?
Bocsi a sok kérdésért, de én teljesen 'láma' vagyok a témához, de a 'buheránál' lesz hozzáértő segítségem, én most csak az infókat gyűjtöm a akcióhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest