Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Pánik a memóriapiacon
- Egér a vezetékmentes billentyűzetben! Maradhat?
- ASUS ROG Ally
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai56
senior tag
Nem bántásként írom az alábbiakat:
Én szeretek kötöttségek nélkül tartozni valahova, ez az alap. A klán egy lehetőség volt a hovatartozáshoz. Amikor megalakult, akkor a PH nevet és logót használta és arról szólt, hogy nem kötelező bármiben is részt venni, de adott a lehetőség. Nem mindenki élt vele, többek között én sem (bár most van mentségem). Ezért én úgy vélem, hogy a tagsággal, ezzel a lépéseddel, kicsesztél. nem tudom nem lett volna helyesebb eljárás átadni a klánvezetést, és hagyni, hogy a PH-sok továbbra is tartozhassanak valahová, ha már Te nem érzed magadénak ezt a klánt. Bár Te fizetted, de szerintem így lett volna tisztességes többiekkel szemben. -
krisz74
tag
Ennyi erővel talán egy aktív tagot is megnevezhettél volna commanderként,aztán vegetáltunk volna tovább.Értem az indokod, de a feloszlatás helyett lehetett volna az egyszer már bevált módszert alkamazni.Mindenesetre köszönöm,hogy megcsináltad anno a klánt, és hogy eddig tagja lehettem.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022.07.04.) 81 ciklusos 98% akku
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest