Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szalai56 #488 üzenetére
Csak ismételni tudom magam: ha van igény egy közös klánra akkor az bármikor létrehozható.
A pénz nem játszik lényeges szerepet, szerintem sem most sem régen, csak a szándék a fontos. Ha van 10 aktív tag, akkor 2000 Ft-ot össze tudnak dobni.Alaposan átgondoltam a feloszlatást és más alternatívákat is, nem hirtelen döntés volt, de minden csepp ezt az írányt erősítette.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szalai56 #296 üzenetére
Egy Wot fórumon olvastam előszőr, arról hogy a Gift shopra megint akció lesz július végén (volt már ilyen csak visszavonták pár nap után, mert nagyon fogyott)
Aztán próbáltam utánanézni a kapcsolataimon keresztűl és az utolsó érdemi infó az volt, hogy csak a régi előfizetők kapnak valamennyi % engedményt.
A modiktól engedélyt/állásfoglálást is kértem, hogy az apróban hírdethessem a gift akciót, az engedélyt megkaptam: [link]Csak közben július vége van és semmilyen akció nincs. Gondolom a 7.5 pecs bevezetése, meg a stálingrádi pack EU szerveres gikszere elmosta az egészet.
Egy másik forrásból azt a hírt kaptam (legyen ez szóbeszéd) hogy augusztus végére tolják, vagy rosszabb esetben a köv pecs elé.
--(#297) AlexWolf Részemről nem gond, de ez nem egy pörgős topik. Elvileg csak események szervezések idején van használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Mini PC
- Autós topik
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Prime Video
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest