- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Hihetetlen, hogy általam értelmesnek tartott emberek (most a ranghajhász off-mestereket hagyjuk...) napok óta azon siránkoznak, hogy ''elvették'' a rangjukat...
Én pl. addikt voltam, kb. 900 hsz. kellett volna még a kedvenchez, erre visszaminősítenek őstaggá, mégsincs semmi bajom. Nem is tartom magam még őstagnak se, max. fanatikusnak vagy seniornak mondanám magam, végülis még nincs egy éve se hogy regeltem...
Olvastam pár indokot, hogy szerintetek mért is fontos, 1-2re válaszolnék:
1. ''Üzleti ügyben jobban bíznak egy magasrangúban.''
Röviden összefoglalva ez egy jó nagy baromság. Én többet üzleteltem eddig 200hsz alattiakkal mint ''régi motoros''-okkal, mégse volt semmi probléma, a stílusukról könnyen észre lehet venni, hogy kiben érdemes megbízni, és kiben nem...
2. ''Ha egy újonc segítséget kér, és több egymásnak ellentmondó válasz érkezik, akkor tudja hogy kinek hihet.''
Előszöris, egy újoncnak illene olvasgatással kezdeni, 1-2 nap alatt könnyen rájöhet, hogy kinek érdemes adni a szavára. (Tapasztalatból beszélek...)
Másodszor pedig gondoljatok csak bele, ti kinek a véleményére adnátok inkább, Text-Boy-éra (bocs Text, te jutottál eszembe mint ex-magasrangú, de ''kevésbé'' hozzáértő) vagy VladimirR-éra(te meg nemtom mért jutottál eszembe...
)?
Röviden (
) ennyi lenne a véleményem a témáról, kösz hogy elolvastad.
Aktív témák
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen házat vegyek?
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)?
) ennyi lenne a véleményem a témáról, kösz hogy elolvastad.