Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Avatar szerintem mindenképp kell, nem azért mondom mert nekem is egyéni van (télleg nem
) hanem sokat segít a be azonosításban, van hogy nem is nézek a nick-re csak az avatarra és a hozzászólás stílusára, és onnan már tudom hogy ki írta. Avatar dolog rendeződni fog sztem, Bash most hogy átvette, több ideje lesz rá, mint Parcinak volt, gondolom. Rang dolgot nem tudom mostmár én sem, azért hagyjunk ennek is időt.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hanem sokat segít a be azonosításban, van hogy nem is nézek a nick-re csak az avatarra és a hozzászólás stílusára, és onnan már tudom hogy ki írta. Avatar dolog rendeződni fog sztem, Bash most hogy átvette, több ideje lesz rá, mint Parcinak volt, gondolom. Rang dolgot nem tudom mostmár én sem, azért hagyjunk ennek is időt.