- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
spanyoll #79109 üzenetére
telen en azt szoktam, hogy lemegyek a kocsihoz, beroffentem, klima=ON, minden fuvoka az ablakra, aztan ragyujtok egy cigire es levakarom korbe. mire elfogy a cigi, mar indulhatok
jegoldospret csak akkor, ha koppra korbe van fagyva mindegyik ablak, mert ugy vettem eszre, nem tul egeszseges az ablaktorlonek
mas:
Anyosnak akarunk egy Omron nebulizert (inhalalot venni). Vera angol amazonon nezi, mondom, hamar amazon, nezzuk a nemeten, legalabb ot EU dugos van.
Viszont nezem arukereson, alza, emag es mediamarkt is arulja azt a par Omron tipust, amit kineztunk. Alzaval,emaggal nincs tapasztalat, MM-el is csak szemelyes. Ti honnet rendelnetek? nemet amazonrol 1-2eFT-al olcsobb, viszont ott van kb 10EUR szallitas. En MM-tol rendelnem szivem szerint, annak megiscsak van Gyorben uzlete, ha valami nem lenne OK (bar van tobb Omron cuccunk, hibatlanul megy mind evek ota)
B
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
gorgo
őstag
válasz
spanyoll #79109 üzenetére
Asszony régi C-max Ghiába beült, 1 gombnyomás, 1 perc múlva levált a szélvédőről a jég. Első ablakfűtés. buzijapóknak megmutatnám...
"gyönyörű" görbét húz a covid. Ha tavaszig nem bukik bele a kormány ebbe a totális dilettantizmusba, akkor semmibe. Komolyan. Most elválik, mennyire hülye a magyar.
SEMMI érdemi szigorítás, még olyan sem, ami amúgy nem bezárás.
Én is azt mondom, hogy sajnos ezzel meg kell tanulni együtt élni, de bakker, azért vannak értelmes és hatékony lépések. Hogy azokat mérnem??? Hulljon a férgesse? Annyival kevesebb lesz a nyugger/beteg > jobb lesz a TB-nek? Vagy mi a fax?
Nem tudom eldönteni, hogy a kormány hülyébb vagy a nép 60%-a...Biden for prezident!
(csak el ne vigye a covid).
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest