Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Ear001 #78484 üzenetére
az sem mind1 milyen autoban kozlekedsz, elem nem szokott bevagni volvo-s es bmw-s se, be is szoktak engedni. persze biztos megtortent mar, de egyaltalan nem jellemzo.
szoval megis van presztizse a fodrasz mobiloknak
ellenben beulok a parom kis bevasarlo kocsijaba es teljesen mind1 milyen temposan kozelekedek, bejonnek elem minden keresztezodesben..sehol sem engednek be. ha 1.5x annyival megyek mint kellene akkor is belejonnek a seggembe, megeloznek autouton utana visszalassulnakes sorolhatnam..nagyon durva mennyire maskepp viszonyulnak az emberhez forgalomban attol fuggoen, hogy mit vezetsz. de amugy van is benne vmi, en is tapasztaltam, hogy sokkal hamarabb fog egy bmw-s elengedni autouton, autopalyan. egy renault sofor awarenesse valszeg alacsonyabb, mint egy bmw sofore. nem nezi annyit a tukrot stb. nyilvan vannak kivetelek mind2 taborban, de ha eleg nagy a mintavetel kijonne vmi hasonlo stat sztem.
ha mar autozunk, en meg vegre beszereltetem nagy feket, osszes szilent csere, de jo is lesz. nyari gumikat is kell vennem surgosen..de tovabbra se tudom milyen gumit kellene venni 195/50 vagy 205/50 15-ben, aminek jo merev az oldalfala es nem tul nehez. igazan jo tesztgyoztes nyari gumik 16-tol vannak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- The First Berserker: Khazan
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest