- Milyen széket vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Ear001 #78484 üzenetére
az sem mind1 milyen autoban kozlekedsz, elem nem szokott bevagni volvo-s es bmw-s se, be is szoktak engedni. persze biztos megtortent mar, de egyaltalan nem jellemzo.
szoval megis van presztizse a fodrasz mobiloknak
ellenben beulok a parom kis bevasarlo kocsijaba es teljesen mind1 milyen temposan kozelekedek, bejonnek elem minden keresztezodesben..sehol sem engednek be. ha 1.5x annyival megyek mint kellene akkor is belejonnek a seggembe, megeloznek autouton utana visszalassulnakes sorolhatnam..nagyon durva mennyire maskepp viszonyulnak az emberhez forgalomban attol fuggoen, hogy mit vezetsz. de amugy van is benne vmi, en is tapasztaltam, hogy sokkal hamarabb fog egy bmw-s elengedni autouton, autopalyan. egy renault sofor awarenesse valszeg alacsonyabb, mint egy bmw sofore. nem nezi annyit a tukrot stb. nyilvan vannak kivetelek mind2 taborban, de ha eleg nagy a mintavetel kijonne vmi hasonlo stat sztem.
ha mar autozunk, en meg vegre beszereltetem nagy feket, osszes szilent csere, de jo is lesz. nyari gumikat is kell vennem surgosen..de tovabbra se tudom milyen gumit kellene venni 195/50 vagy 205/50 15-ben, aminek jo merev az oldalfala es nem tul nehez. igazan jo tesztgyoztes nyari gumik 16-tol vannak..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged