- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz aleister #58475 üzenetére
Ne is mond.. D300 at jófogáson adtam el, debreceni sráccal 2 napig leveleztem, mindenféle fotók meg etc, komplett cuccot szeretett volna, de persze nem volt rá annyi pénze mint amennyiért én akartam eladni a komplettet, összeraktam neki, hogy mit adnék a pénzéért, tetszett is neki meg minden, videó a vázról kívülről, etc.
Erre benyögi hogy debreceni és nem tud pestre jönni, vigyem már el neki, hogy megnézhesse, de nem tudja mikor tudna fizetniMeg az 55 ért elviszem, dolgok is mentek, meg az adok érte használt ps4 et, telefont, kiskutyát, britrövidszőrűt
Másnap jött egy pécsi csóka aki elvitte látatlanban egy-két kérdésváltás után.
Vaku meg eldurrant, mikorra ledumáltam az emberkéve és már útban volt érte, még utoljára kipróbáltam volna, erre elfüstölt a nyák.
Szóval akinek kell egy égett nyákos, de amúgy villanó YN 468-II nikonos és eljön érte annak odaadom kösziért.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Spórolós topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest