Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
A folytatás: [link]
-
Bankár
csendes tag
én szerintem ez úgy történt, hogy egy egyszerű betörő benézett az mszp pártirodába némi laptopért eladás céljából, és hát hogy hogy nem talált egy felhasználóinevet és jelszavat,
a kampányanyagokon (de főleg a szervervédelmen és a usern passwordön) jót röhögött, ezért elküldte a fidesznek is, persze kizárólag jószándékból, hogy röhöghessenek ők is.
A Betörők Szakszervezete belső vizsgálatot indított el, hogy követett-e el szabálytalanságot az adatokat közlő tagjuk, de a vizsgálat megállapította, hogy minden ok, így
a laptop békességben, nyugalomban landolhatott egy format után az ukrán feketepiacon.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
-
Rive
veterán
azzá nőtte ki magát amivé növesztik, és ebben nem a fidesz töketlensége a mérvadó
Ehhez bizony két fél kellett - és az egyiknek kezében volt minden, amivel gyorsan befejezhette volna az ügyet...
Ui.: amúgy, ha az egyik gyárthat vég nélkül összeesküvéselméleteket, akkor a másik miért nem
Mi van akkor, ha azt mondom: azért nem vitte el a balhét elsőre, mert nyakig sáros? Cáfold meg 
[Szerkesztve] -
Hörmann
tag
Valaki kitalálta, hogy mert ebből lehet egy új törzs és abból kifejlődhet egy világméretű influenzajárvány és elviszi a fél világot... Hát nem tudom, mintha máshogy nem jöhetne létre.... Ebből él a sajtó... Szerintem tandem-kerékpár balesetben többen halnak meg a világon évente...
-
Hörmann
tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Azt tudom, hogy őriz és véd, de nem értem, hogy miért lenne ciki a személye, ha a jobb és a baloldal is futtatta/futtatja? Vagy pont azért. Mert akkor arany élete van, nincs a kirakatban viszont folyton pénzt keres....
Hogy Pelczné lenne a b.miniszter az árnyékkormányban? Miért, újabban sikk ha nő a belügyminiszter?
Mondjuk annyira ő is érthet hozzá mint a Lamperth... -
Rive
veterán
sajtóértesülések alapján felmerült, hogy bár a hazai hatóságok tudomást szereztek a madárinfluenza-gyanús esetek magyarországi előfordulásáról, melyről az EU illetékeseit azonnal tájékoztatták, ezt az információt kampánymegfontolásokból Gyurcsány Ferenc miniszterelnök bejelentéséig visszatartották, és a hazai közvélemény előtt több mint egy hétig eltitkolták''.
... nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
Az illetékes szervekhez nagyjából négy-öt hónapja folyamatosan futnak be olyan 'esetek' (madárdögök), amik madárvész-ügyileg gyanúsak. Nem GyF bejelentése volt a méföldkő, hanem a vírus jelenlétének hivatalos megerősítése, ami az 'eset' beérkezésétől számítva valóban nagyjából egy hét. Amúgy a madárvész következtében a világon összesen körülbelül száz ember halt meg eddig, olyan területekről, ahol a higiéniás viszonyokat össze se igazán lehet hasonlítani a hazaiakkal.
A többi - mondhatni - stimmel.
[Szerkesztve] -
-
Koban
tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Rohadtul unom már az egészet,de nemtudunk mitcsinálni
tökmindegy ki lesz hatalmon
senkinek se hiszek.csak a saját válalkozásom induljon be,ez érdekel!!! -
faster
nagyúr
válasz
Hörmann
üzenetére
Nem kell előre védekezni. Inkább találgassunk: Minek kellett nekik?
Konkrétan mi célból? Nem tudom, de én is letöltenék minden anyagot az ellenféltől, tanulmányoznám a technikát, a szlogeneket (hogy jó előre valami frappánsnak hangzó riposzt ki lehessen találni), a színvilágot, mindent.
Persze ezután a cirkusz után az első dolgom egy külföldi proxy szerver bérlete volna, amin keresztül csinálnám az egész letöltögetősdit.
[Szerkesztve] -
prmcsk
addikt
válasz
Integra
üzenetére
'' fideszben még szarni sem lehet az engedélye nélkül '',
Ez meg egy tény a másik oldalról.[link]
Több mint egy hét késéssel csak GYF. jelenthette be a H5N1-es eseményt!
Az, hogy ennyi késés alatt éles helyzetben ezrek fertőződnének meg, egy felelős
kormányban, kit érdekel ? Bátorság....
-
Thyb
senior tag
szerintem felesleges, ezt ugysem magányszorgalomból tette valaki, vagy arról nem csak az az 1 fő tudott. Ha rogán felvállalta volna azzal szépen elsimult volna a dolog, az MSZP hiába sirna, mindenki meg lenne hatva a derék hozzáálláson,
Ha most szétcsapsz az amugy is elég erőssen leterhelt csapatban, akkor azzal csak rémületet okozol és a munkahatékonysága csökken. Ez az autokratikus vezetés ára, ha tuk van hajtva a csapat és valaki akkor is elkezdi az asztalt verni azzal csak hibába hajszolja a team-et, ami most nem lenne célszerű -
Hörmann
tag
''Egyrészt: Ha jogellenes felhasználást tapasztalnak, tegyenek feljelentést.
Másrészt: Nincs megemlítve, milyen anyagokról van szó. Publikus vagy nem publikus anyag letöltése közt óriási különbség van. Harmadrészt: Ha jogellenesen használták fel online hirdetéseknél az ő anyagaikat, akkor ez miért csak most derül ki? Nincs takargatnivalójuk? Hát ezt kötve hiszem, biztos, hogy ha jól feltúrnánk az anyagaikat, náluk is lehetne találni jó béna beégetős skicceket, amik nem mentek át a rostán, amivel karikírozni lehetne néhány személyt''
De kis paranoid vagy.
Nem vontam le semmilyen következtetést. Nem kell előre védekezni. Inkább találgassunk: Minek kellett nekik?
''MSZP irodából is vittek el gépet, szóval, ez sem nem támaszt alá, sem nem cáfol semmit.''
Nem hát. Nem is azé mondtam. Csak úgy csinál a Lendvai mintha nem tudom mi történt volna, mert eltűnt a gépe... -
Rive
veterán
ezen vitatkozhatnánk napestig, de az, hogy itt az övé a felelősség és nem OV-é , ugy gondolom abban mindketten eggyetértünk.
Mint harmaik fél, ehhez annyit tennék hozzá, hogy miután Rogán az ügyben néhányszor viszautasította a felelősséget, felmerülhet OV szerepének kérdése is.
Na, mostmár mindenki ért mindent
[Szerkesztve] -
Hörmann
tag
-
faster
nagyúr
válasz
Hörmann
üzenetére
Szal? Minek kell az nekik?
Egyrészt: Ha jogellenes felhasználást tapasztalnak, tegyenek feljelentést.
Másrészt: Nincs megemlítve, milyen anyagokról van szó. Publikus vagy nem publikus anyag letöltése közt óriási különbség van. Harmadrészt: Ha jogellenesen használták fel online hirdetéseknél az ő anyagaikat, akkor ez miért csak most derül ki? Nincs takargatnivalójuk? Hát ezt kötve hiszem, biztos, hogy ha jól feltúrnánk az anyagaikat, náluk is lehetne találni jó béna beégetős skicceket, amik nem mentek át a rostán, amivel karikírozni lehetne néhány személyt.
Révész: A közelmúltban kétszer is betörtek a Fidesz egyik irodájába
Az elmúlt két hónapban két alkalommal is, 2005. december 21-én és 2006. január 24-éről 25-ére virradó éjszaka betörtek a Fidesz XXII. kerületi szervezetének irodájába – olvasható Révész Máriusz közleményében. A dokumentum szerint a betörők mindkét alkalommal csak az adatrögzítésre alkalmas számítógépeket vitték magukkal a helyi szervezet irodájából. A helyi Fidesz mindkét alkalommal feljelentést tett a rendőrségen, az ügyekben nyomozás folyik.
MSZP irodából is vittek el gépet, szóval, ez sem nem támaszt alá, sem nem cáfol semmit.
[Szerkesztve] -
scang
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
majd de, szerinted egyenesen viktornak csöngettek a piros telefonon, hogy ''megvan a jelszó, mehet az akcijóó főnők?''
azért ne legyünk már ilyen elfogulatlanok
már írtam, hogy ez tutti bukta volt, az elejétől, akkor ki az a hülye aki maga alatt vágja a fát?
a fidesz magasabb köreire gondolok... -
Koban
tag
Ha a fidesz győzne akkor Mo államformája nemfog megváltozni?
-
Rive
veterán
A kampányban elkövetett hibákért a kampányfőnök a felelős.
Továbbra is csak ismételni tudom magam: az ügy a kezdeti töketlenkedés miatt már nem csupán kampány- vagy politikai jellegűvé nőtte ki magát. Ha már egyszer OV egyáltalán előkerült, akkor lehetséges, hogy inább fel kellett volna vállalnia az ügy tisztázását, nem pedig visszalökni a dolgot. Lehetséges, hogy PR szempontból ez jobb lépés lett volna. Mint utaltam rá korábban, egyelőre nem tudom felmérni ennek a relevanciáját, súlyát. -
Hörmann
tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Ne kedzj bele, nem vitattam semmit, csak arra emléxem, hogy ment a hörgés, hogy összevissza beszélt, hogy végül is találkozott-e a Clodoval vagy nem... Aztán emiatt kapott rendesen... vagy ilyesmi.. Az is értem, hogy ez a defend valami állami cég volt, amit a földinek kistafíroztak, aztán a csintalan szerette volna átvenni, de a pintér jól elhalászta és azóta a csintalan duzzog a hírtévén, a pintér meg ''vállalhatatlan'' a jobboldalon. Jól értem?

-
Gomez
aktív tag
Halihó!
Ezt láttátok? Érdemes végignézni a legelső hirdetést:
[link]
-
Rive
veterán
a lemondással amugy elkésett már mert, ha most mond le, akkor az lesz, hogy finom hangnemben kirugták. Ezt min. a második napon meg kellett volna lépnie.
Ha az elején rögtön kiáll az eset tisztázása mellett, akkor minden következmény nélkül megúszhatta volna. (Bár az a fránya jelszó tényleg nagyon hamar előkerült...) -
Thyb
senior tag
válasz
Hörmann
üzenetére
Ha egy szerver jelszóval védett automatikusan azt jelenti, hogy a rajta levő adatok nem nyilvánosak?
Igen
De azt miért nem irták, hogy titkositott site-ról van szó? Csak az van a nyilatkozatban, hogy propaganda anyagokat szedtek le. Azzal a Fidesz honlapja teli van. Ez igy nem egyértelmű. Fogadjunk, hogy ezt vagy Révész, vagy Fürike adta ki.
[Szerkesztve] -
Hörmann
tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Én fenntartom. Konzekvensen büntetőjogi álláspontot képviseltem - melynek állításait azóta sem cáfolta senki. A körülmények részletes ismeretében nehéz is lenne, elismerem.
Egyébként Rogán már tegnap is hibáról beszélt szvsz, szal ebben nagy újság aligha van.
-
Rive
veterán
Nem, attól, hogy valaki Rogán csapatában hibázik még nem OV-n kell számonkérni, ami nem is lenne logikus.
Izé. Itt már van egy olyan mellékíze a dolognak, hogy Rogán első körben nem vállalta a felelősséget. Ilyenkor logice a következő szint jön (OV), aki viszont ezzel most nem válalta fel a felelősséget Rogán tettei miatt, hanem visszalökte az ügyet.
Egyelőre nem tudom felmérni, hogy ez a vonulat mennyire szerepel majd az ügy folytatásában, de érdemes lesz figyelni. -
Hörmann
tag
[link]
''Az MSZP két hónapja folyamatosan tölti le a Fidesz kampányanyagait
...''Miközben az MSZP elnöke minket vádol, aközben az MSZP-hez tartozó IP-címekről két hónapja folyamatosan töltik le az Fidesz kampányanyagait, amiket ráadásul illetéktelenül és törvénytelenül használnak fel. Van köztük egy olyan IP-cím, amit már tegnap is nyilvánosságra hoztunk. Az MSZP-hez tartozó Citynet Kft. a mai napon nyilvánosságra hozta, hogy ők az MSZP internetes szolgáltatója, ez a cég kezeli több domainnevét és IP-címét is az MSZP-nek, és egyben azt is elmondták, hogy az MSZP-nek adja két éve bérbe azt a bizonyos IP-címet, amelyről a Fidesz kampányanyagait két hónapja folyamatosan töltik le. Letöltöttek minden kampányanyagot, hirdetéseket, óriásplakátokat, sőt az utóbbi időben az egyéni jelöltek választási plakátjait is. Ezekkel az anyagokkal rendszeresen vissza is éltek. Például azon a valtozás2006.com weboldalon, amelyet egy MSZP-közeli cég jegyzett be, ugyanaz, amely egy MSZP-hez közeli baloldali portált a valasztas2006.com-ot üzemelteti, és folyamatosan használja hirdetések elkészítésére ezeket a kreatív anyagokat.
Szal? Minek kell az nekik?
Ez más, de azért nyalnánkság
[link]
Révész: A közelmúltban kétszer is betörtek a Fidesz egyik irodájába
Az elmúlt két hónapban két alkalommal is, 2005. december 21-én és 2006. január 24-éről 25-ére virradó éjszaka betörtek a Fidesz XXII. kerületi szervezetének irodájába – olvasható Révész Máriusz közleményében. A dokumentum szerint a betörők mindkét alkalommal csak az adatrögzítésre alkalmas számítógépeket vitték magukkal a helyi szervezet irodájából. A helyi Fidesz mindkét alkalommal feljelentést tett a rendőrségen, az ügyekben nyomozás folyik. -
Thyb
senior tag
Az, hogy szorult helyzetben nem kezd el minden másról vitát nyitni és nem akarja teljesen más mederbe terelni a vizet, szerintem csak az intelektualitását mutatja meg. Nagyon rühellem, amikor valakitől nyilvános ülésen kérdeznek valamit és Ő teljesen más ügyben kezd beszélgetni és kérdezgetni. Nálam ez abunkóság jele, mert az ilyen beszélgetés 2 monológot jelent nálam és nem 1 párbeszédet.
A hanghordozása nem különb mint egyesek hang-su-lyoz-va las-san be-szé-lek, hogy min-den-ki ért-se stilustól. -
Integra
titán
mintha viktor nem tudott volna már az elején az egészről...

ja, persze....
fideszben még szarni sem lehet az engedélye nélkül, nem hogy 11 órán át beloggolva ellopni mindent az ellenfél szerveréről.
de hát ilyen a fidesz morál, rogán is csak egy ágyútöltelék, bármikor pótolható, ha ő úgy gondolja, repül
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
senkinek se hiszek.csak a saját válalkozásom induljon be,ez érdekel!!!